wonen

Meer privacy in huis door het gebruik van raamdecoratie op maat

Je eigen huis is de plek waar je moet kunnen doen wat jij wilt en moet doen. Het is hierbij belangrijk dat je ook alle vrijheid hiervoor hebt en niet gestoord hoeft te worden in je privacy. Hierbij speelt je raamdecoratie een grote rol. Raamdecoratie op maat zorgt ervoor dat niet iedereen zomaar naar binnen bij je kan kijken. Maar wat voor raamdecoratie is hier goed voor geschikt? Kun je het beste dikke gordijnen of juist houten jaloezieën kopen? Voor dit advies wordt de expertise van Inhuis Plaza gebruikt, die naast het leveren van advies ook raamdecoratie op maat voor je kan maken.

 

Houten jaloezieën kopen

Inhuis Plaza raadt op het gebied van privacy aan houten jaloezieën te kopen. Dit is vanwege dat houten jaloezieën goed kunnen kantelen. Je kunt zelf bepalen hoeveel de raamdecoratie doorlaat qua uitzicht en licht, waardoor je zelf kunt bepalen in hoeverre je ruimte is afgezonderd van de buitenwereld. Ben je echt met belangrijke privézaken bezig, dan kun je de jaloezieën helemaal sluiten, voor alleen niet teveel inkijk kunnen deze op een manier gekanteld worden dat je wel makkelijk naar buiten kunt kijken, maar dat je om naar binnen te kijken je in een speciale hoek moet staan. Door deze raamdecoratie op maat te laten maken bij Inhuis Plaza zorg je ervoor dat je houten jaloezieën koopt die perfect om je raam passen en daardoor geen gaatje openlaten dat dicht had moeten zijn.

cozy gezellig woonkamer jaloezieën privacy natuurlijk decoratief inspiratie woning huis modern sierlijk stijlvol

Toch nog naar buiten

Door de jaloezieën te kantelen kun je zelf bepalen hoeveel privacy je hebt. De gebogen vormen van de jaloezieën kun je zo kantelen dat het van de ene kant makkelijk is om naar de andere kant te kijken, terwijl je vanaf de andere kant alleen tegen de houten jaloezieën aankijkt. Een van de voordelen hiervan is ook dat je continu kunt variëren in deze mate van privacy. Heb je extra privacy nodig, dan doe je de jaloezieën eenvoudig dicht. Wil je meer van de zon genieten, dan kantel je ze meer open. Een ander voordeel is dat privacy niet per definitie in een donkere kamer zitten hoeft te betekenen. Je kunt nog steeds een mate van zonlicht naar binnen laten zodat je kamer opgefleurd blijft. Je kunt door houten jaloezieën te kopen goed en eenvoudig wisselen met de hoeveelheid lichtinval en privacy die je nodig hebt. Deze raamdecoratie kun je op maat laten maken bij Inhuis Plaza, zodat het echt perfect past op een manier zoals jij dat wilt hebben.

26 januari 2020