De lampen industrie groeit maar door en er komen jaarlijks duizenden nieuwe producten op de markt. De trend van de laatste jaren is slimme LED verlichting. Tegenwoordig schroeven wij al onze ouderwetse gloeilampen eruit en vervangen ze voor slimme led lampen. Led verlichting is namelijk duurzaam, eenvoudig te installeren en vaak aan te passen in elke gewenste kleur. De slimheid van een LED lamp is dan nog eens een extra stukje toegevoegde waarde. Zo kun je je lampen bedienen met jouw smartphone of automatiseren door middel van diverse accessoires.

Slimme LED lamp fabrikanten

Hedendaags komen er steeds meer producenten van slimme verlichting. Zo heeft bijvoorbeeld Ikea zijn eigen verlichtingslijn. Er zijn tal van fabrikanten te vinden voor slimme verlichting. Toch kunnen wij wel stellen dat Philips op dit moment het beste presteert als het aankomt op slimme verlichting. Philips heeft namelijk zijn eigen HUE verlichting doorontwikkeld en heeft hiermee een fantastisch sfeerverhogend product op de markt gebracht. De vele kleurmogelijkheden en de eenvoudige bediening maakt hue een fantastisch product.LED is sfeervol en niet meer kil

philips heu verlichting sfeervol woonkamerVroeger toen LED verlichting in zijn kinderschoenen stond voelde het altijd wat koud en kil aan. Dit is tegenwoordig niet meer het geval. Door de verschillende lichttonen geeft led verlichting de juiste sfeer op ieder moment van de dag. Zeker als je hue in huis haalt van Philips. Door de 16 miljoen kleuren weet je altijd een sfeer te brengen die bij het moment past. Hue heeft diverse lampen, armaturen en accessoires waarmee je eenvoudig je verlichting in huis naar een hoger niveau kunt tillen. Ook voor in de tuin is hue beschikbaar. De hue buitenverlichting sluit naadloos aan bij je binnenhuisverlichting en kun je op dezelfde manier gebruiken. Slimme led verlichting is de toekomst voor elk huishouden. Het is namelijk sfeerverhogend, energiezuinig, overal toepasbaar en overal te wereld te bedienen.

 

Kaarslampen LED mat

De LED kaarslamp is de ideale vervanger voor de traditionele gloeilamp. Dankzij een energiebesparing van 90% is de LED lamp goed voor het milieu én voor uw portemonnee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *