wonen

Bijzettafel ideeën van modern tot landelijk

bijzettafel hout modern landelijk strucuutr mooi idee speels drie poot

Dit zijn iets moderenere bijzettafels van So true by troubadour forest hills . Dit is een leuke zet van 2 bijzettafels. De structuur van het hout is erg mooi en je kunt ze onder elkaar schuiven wat een mooi effect geeft.

HAP6239_2

Met deze mooie bijzettafel van hout kun je veel leuke dingen doen. Door zijn natuurlijke uitstraling past hij in ieder interieur. Van modern tot landelijk, overal kun je hem toepassen. Deze bijzettafel van Hkliving is gemaakt van mangohout en heeft drie poten. Je kunt hem ook leuk combineren met de iets kleinere variant die je er bijvoorbeeld onder kunt schuiven of vlak ernaast kunt zetten.

bijzettafel oud hout landelijk ouderwets structuur hoog

Dit is ook een mooie bijzettafel van Nordal Nature. Deze tafel is iets hoger en heeft een breedte van 150cm. Erg leuk in een modern interieur maar ook zoals op de foto te zien is staat het ook mooi in een landelijke sfeer. Met een stoeltje, lampje en een paar leuke plantjes erbij creëer je een mooi zit hoekje.

pomax zen bijzettafel van 2 set modern hoog

Zoek je iets moderners dan is deze set bijzettafels van Pomax Zen een aanrader. Met een paar leuke decoratieve items erop staan ze erg leuk tegen de muur. Bekijk hier nog meer bijzettafels op VTwonen.nl en laat je inspireren.

6 september 2016