wonen

Raamdecoratie trends van 2022

Het wordt steeds moeilijker om gordijnen te kopen, Daarom is het belangrijk om de gordijntypetrends voor 2022 te kennen Wat je ook kiest voor je gordijnen, rolluiken, jaloezieën  of andere raamdecoratie in huis, je kunt genieten van de laatste raamdecoratie trends voor 2022. Speciaal voor jou hebben we alle trends voor dit jaar op een rij gezet.

Een van de grootste verrassingen is de donkere raamdecoratie. Alle donkergekleurde gordijnen zijn voldoende. Raamdecoratie wordt steeds meer erkend als een van de belangrijkste onderdelen van het interieurontwerp. Donkere kleuren brengen een chique en luxe uitstraling in je woon- of slaapkamer. Maak een wandeling door uw eigen huis en evalueer of zwarttinten geschikt zijn voor uw huis.

 

gordijn-trends

Inbetweens

Kies voor inbetweens gordijnen. Deze transparante gordijnen bieden de privacy die we willen, terwijl de ruimtes in ons huis er mooi en fris uitzien. We kennen deze gordijntrend al en zullen dat nog een tijdje blijven doen. Perfect om een ​​beetje zonlicht buiten te houden en te combineren met geplooide gordijnen om te creëren een hele. Houd nieuwsgierige passanten overdag buiten en trek de gordijnen dicht om ’s avonds een gezellige sfeer te creëren.

gordijnen lichtinval sfeervol slaapkamer woonkamer goedkoop

Jaloezieën

We weten allemaal dat jaloezieën al in jaren 90  trends waren maar nu in 2022 zijn jaloezieën nog steeds een van de meest gekozen soorten raamdecoratie dat komt omdat ook jaloezieën bij elk interieurstijl past. Er zijn houten en aluminium jaloezieën en de keuze is zeer ruim.

moderne woonkamer met duurzame en weerbare raamdecoratie screens gordijnen opties natuurlijk decoratief blog

Duurzaamheid

Het doel voor velen in 2022 is om duurzamer te leven. Dat kan door minder vlees te eten of meer thuis te werken, maar er zijn tegenwoordig ook duurzame gordijnen. Deze gordijnen zijn niet alleen mooi, maar ook nog eens milieuvriendelijk! Creëer een comfortabele sfeer, akoestiek en privacy in je huis, net als elk ander gordijn. Als mensen zijn we allemaal steeds meer bezig met het verbeteren van de wereld, en daar zijn duurzame gordijnen perfect voor.

moderne slaapkamer met dimlicht verduisterd door de duurzame en weerzame verduisterende gordijnen blackout curtains sfeerlicht blogpost natuurlijk decoratief

Verduisterende gordijnen

Verduisterende gordijnen hebben een zeer goede warmte-isolerende werking. Dit houdt in dat in de zomer de warmte buiten houdt en in de winter juist andersom werkt. Sterker nog, je kunt hiermee energie besparen.

17 augustus 2022